Tietoja blogista

Tervetuloa, onpa hienoa että olet täällä lukemassa!

Hyllyy on omistettu sarjakuville, niiden arvioinnille ja analysoinnille, sekä yli-innokkaalle metapohdinnalle. Saan sarjakuvista itse niin paljon mahtavia elämyksiä, että niitä tekee mieli jakaa muillekin. Lisäksi blogin tarkoituksena on huolehtia siitä, että oma sarjakuvien lukemiseni pysyisi aktiivisena ja monipuolisena, pelkkään Batmaniin kun on helppo taantua.

Pyrin kirjoittamaan niin, että teksteistä saisivat jotain irti myös sellaiset henkilöt, joille sarjakuvat ja genret eivät ole täysin tuttuja. Tekstiä tulee siitä, mitä hyllyyn sattuu eksymään, oli se sitten uutta tai vanhaa. Blogissa suurimman vaikutuksen tehneitä sarjakuvia voi käydä katsomassa suoraan, toki paljon lukemisen arvoista löytyy noiden ulkopuoleltakin. Otan vastaan myös suosituksia ja arvostelukappaleita, kunhan ne ovat jonkinlaista sarjakuvaa, joka on jotain kautta suuren yleisön luettavissa.

Blogia kirjoitan minä, Eero Laitila. Olen monien muiden tavoin rakastunut sarjakuviin Asterixilla, Hämähäkkimiehellä ja 90-luvun Aku Ankoilla. Tykkään sarjisten lisäksi kovasti räpmusiikista, stand-up-komiikasta, Evil Deadista ja Rockysta. Sydämeni sykkii yhtä lailla taiteelle kuin roskallekin. Minuun saa halutessaan yhteyden blogin lisäksi Facebookissa ja Twitterissä. Keskustelu on aina tervetullutta, kunhan se ei ole perseestä.

Hei beibi, tuu tonkii mun hyllyy.
-Eero

PS. Sarjakuvat hyllyyn kannattaa hommata kulttuuria ylläpitävistä liikkeistä, kuten vaikkapa Turun Sarjakuvakaupasta tai Lukuhetkestä. Posti kulkee sieltä ripeästi ja asiantuntevasti. Muista myös loistavan lähikirjastosi sarjishylly kun tilaa tai pennosia tarvitsee muuhun käyttöön!

Blogissa esiintyvät valokuvat omiani, jos ei muuta mainita, yleensä tekijänoikeuslain 25. pykälän nojalla.

Miljoonan voltin lailla iskevän kansikuvan on blogille tehnyt Avi Heikkinen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s