Tietoja blogista

Tervetuloa.

Hyllyy on omistettu sarjakuville, niiden arvioinnille ja analysoinnille, sekä yli-innokkaalle metapohdinnalle. Blogin tarkoituksena on huolehtia siitä, että oma sarjakuvien lukemiseni pysyisi aktiivisena ja monipuolisena, pelkkään Batmaniin kun on helppo taantua. Pyrin kirjoittamaan niin, että teksteistä saisivat jotain irti myös sellaiset henkilöt, joille sarjakuvat ja genret eivät ole täysin tuttuja. Tekstiä tulee siitä, mitä hyllyyn sattuu eksymään, oli se sitten uutta tai vanhaa.

Sarjakuvien lisäksi lähellä sydäntäni on kaikki muukin popkulttuuri, etenkin leffat, tv-sarjat, musiikki ja stand-up-komiikka. Olen raapustanut laajemminkin näistä aiheista, hajatelmia voi lukea osoitteessa ptltk.tumblr.com.

Minuun saa halutessaan yhteyden blogin lisäksi Facebookissa ja Twitterissä. Keskustelu on aina tervetullutta, kunhan se ei ole perseestä.

Hei beibi, tuu tonkii mun hyllyy.
-Eero

PS. Sarjakuvat hyllyyn kannattaa hommata kulttuuria ylläpitävistä liikkeistä, kuten vaikkapa Turun Sarjakuvakaupasta tai Lukuhetkestä. Posti kulkee sieltä ripeästi ja asiantuntevasti. Muista myös loistavan lähikirjastosi sarjishylly kun tilaa tai pennosia tarvitsee muuhun käyttöön!

Blogissa esiintyvät valokuvat omiani, jos ei muuta mainita, yleensä tekijänoikeuslain 25. pykälän nojalla.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s